Göteborgs bibliotek

Låna böcker och annat!

Angereds bibliotek
Angereds bibliotek ligger i Kulturhuset Blå Stället på Angereds Torg. Här kan du låna böcker, tidskrifter och läsa dagstidningar på flera olika språk. Det finns även ljudböcker, tv-spel, datorspel och musik-cd till utlån. Du kan använda bibliotekets datorer eller surfa trådlöst. På biblioteket arrangeras också utställningar och program för både barn och vuxna. Direktlänk.

Askims bibliotek
Askims bibliotek ligger vid Askims torg. Här kan du läsa dagstidningar och tidskrifter, koppla upp dig på våra datorer, låna film och musik samt dataspel. Och sist men inte minst, här hittar du litteratur i alla dess former. Direktlänk.

Backa bibliotek
Backa bibliotek är ett skol- och folkbibliotek vid Selma Lagerlöfs torg. Här kan du låna och läsa böcker, dagstidningar, tidskrifter, filmer, musik, data- och TV-spel och ljudböcker. Tillgången till datorer och internet är god. Fiskekort finns att köpa. Sagostunder, utställningar, kurser och föreläsningar på olika teman är återkommande arrangemang i Backas offentliga vardagsrum. Direktlänk.

Bergsjöns bibliotek
Till Bergsjöns bibliotek kan du komma för att läsa, låna, studera, använda datorer eller bara vara. Vi hjälper dig gärna att hitta böcker du är intresserad av. Du kan också läsa dagstidningar och låna tidskrifter. Självklart hittar du även annat att låna här – filmer, musik, språkkurser, ljudböcker med mera. Bergsjöns bibliotek ligger i Centrumhuset i Bergsjön. Direktlänk

Biskopsgårdens bibliotek
Biskopsgårdens bibliotek ligger på Vårväderstorget. Här kan du läsa dagstidningar och tidskrifter, använda våra datorer, låna film och musik samt dataspel. Och sist men inte minst, här hittar du litteratur i alla dess former. Direktlänk.

Bokbussarna
Bokbussen kommer en gång i veckan till din stadsdel laddad med böcker, tidskrifter, musik, film och tv-spel. Du kan även beställa från de andra biblioteken i Göteborg. Du får ett meddelande per brev eller e-post när det du beställt finns att hämta på bokbussen.

Under sommaren när vädret tillåter är bussarna parkerade på Delsjöns- och Askims- eller Härlanda tjärns badplats mellan klockan 10 och 16 på vardagar. Dessa tre punkter är med på kartan.

Förutom att du kan låna böcker, tidskrifter, film och TV-spel bjuder vi också på sagostunder för de yngsta besökarna. Direktlänk.

Donsö bibliotek
Donsö bibliotek och Styrsö bibliotek har samlingsnamnet Södra skärgårdens bibliotek. De är kombinerade folk – och skolbibliotek. Direktlänk.

Frölunda bibliotek
Frölunda bibliotek ligger i Frölunda Kulturhus. Här finns rika möjligheter för dig som söker kunskap och förströelse. Böcker i alla former för barn, ungdomar och vuxna, tidningar och tidskrifter, publika datorer, DVD-filmer samt specialmedier som vänder sig till olika grupper med funktionshinder finns tillgängliga de flesta av veckans dagar. Gå en datakurs eller gå med i en bokcirkel. Vi har många aktiviteter för barn och unga och verksamhet på skolloven. Direktlänk.

Guldhedens bibliotek
Välkommen till Guldhedens bibliotek som ligger i ett funkishus vid Dr Fries torg. Här finner du en mötesplats för alla åldrar. Du kan leka och läsa med barnen i barnens eget rum. Koppla av med en kopp kaffe medan du läser tidningen eller botanisera bland alla böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik. Du kan också boka en dator, eller koppla upp din egen via bibliotekets trådlösa nätverk. Direktlänk.

Hammarkullens bibliotek
Hammarkullens bibliotek ligger mitt på Hammarkulletorget. Hos oss kan du låna böcker, ljudböcker, film eller tv-spel. Vi har böcker och tidningar på flera språk. Biblioteket har tydligt fokus på verksamhet för barn och unga. Direktlänk.

Hjällbo bibliotek
Hos oss kan du låna böcker, ljudböcker, musik, film eller tv-spel. Vi har böcker och tidningar på ett 20-tal språk. Biblioteket har tydligt fokus på verksamhet för barn och unga. Direktlänk.

Biblioteksservice Nya Hovås
Biblioteksservice ligger på torget i Nya Hovås och delar lokal med stadsutvecklingskontoret. Här kan du hämta och låna böcker och annan biblioteksmedia. Bibliotekspersonal finns på plats vissa tider. Biblioteksservice har meröppet kl. 07-21 måndag – söndag vilket innebär att lokalen är tillgänglig för dig även när personal inte är på plats. Här kan du hitta fler bibliotek som har MeröppetDirektlänk

Härlanda-Örgryte bibliotek
Biblioteket är en del av Kulturhuset Kåken och här händer det alltid något. Bokcirklar, sagostunder eller författarbesök är bara några av våra programpunkter. På biblioteket kan du låna böcker, ljudböcker, tidskrifter och mycket mer. Direktlänk.

Högsbo bibliotek
Högsbo bibliotek ligger i Axelhuset på Axel Dahlströms torg. Det är en aktiv mötesplats för alla åldrar i stadsdelen. Här kan du låna datorer, läsa tidningar, plugga och såklart låna böcker, film, tv-spel och musik. Vi har även en uppskattad programverksamhet med författarbesök, musikcafé och föreläsningar. För barn har vi bland annat sagostunder och teater. Direktlänk.

Kortedala bibliotek
Kortedala bibliotek är en mötesplats dit alla är välkomna. Du kan låna och läsa, plugga och surfa. Du kan också gå på arrangemang och delta i kurser, träffa gamla och nya vänner eller bara koppla av. Direktlänk.

Kyrkbyns bibliotek
Kyrkbyns bibliotek finns vid Kyrkbytorget. Du kan parkera gratis runt torget, och det är nära till buss och spårvagn (hållplats Kyrkbytorget eller hållplats Eketrägatan). Du kan ta med egen dator och logga in på det trådlösa nätverket, eller boka en av bibliotekets datorer. Här finns kopiator och skrivare. Du kan låna böcker, tidskrifter, filmer, tv-spel och ljudböcker. Nu finns även möjlighet att bli meröppetanvändare. Då kan du komma in och använda biblioteket under vissa tider, även när personalen inte är på plats. Läs mer om Meröppet härDirektlänk.

Kärra bibliotek
Biblioteket är mötesplatsen för kultur och information mitt i Kärra centrum. Här hittar du böcker, tidskrifter, dagstidningar, språkkurser, film och spel. Utöver detta kan du beställa hit media från andra bibliotek eller lämna inköpsförslag. Det finns datorer med skrivare, kopiator med skannerfunktion till e-post, samt ett trådlöst nätverk. Välkommen på kulturprogram och utställningar för vuxna och barn! Direktlänk.

Linnéstadens bibliotek
Välkommen till vårt bibliotek på Första Långgatan. Här kan du låna böcker, ljudböcker, tidningar, musik, film och TV-spel. Du kan använda våra datorer eller trådlösa nätverk. Direktlänk.

Lundby bibliotek
Lundby bibliotek ligger i nybyggda, lättillgängliga lokaler i Glasiären mellan Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen. Här kan du använda dator, skrivare, wi-fi, och läsa tidningar, låna böcker, film, musik och mycket annat. Biblioteket är en aktiv mötesplats som erbjuder kulturprogram och aktiviteter för barn och vuxna. Direktlänk.

Majorna bibliotek
Biblioteket är en mötesplats för kultur och information i Majorna. Här kan du bland annat låna böcker, tidningar, ljudböcker, språkkurser, musik och film. Du kan också använda dator och trådlöst nätverk. Vi erbjuder kulturprogram och utställningar för vuxna och barn. Dessutom arrangerar vi debatter och föreläsningar i aktuella frågor. Direktlänk.

Stadsbiblioteket 300m2
Kika in i vårt mysiga lilla bibliotek i Brunnsparken som nästan alltid är öppet. Här finns lite av varje, romaner, deckare, pocket, underhållande facklitteratur och tidningar. Direktlänk.

Stadsbiblioteket på Götaplatsen
Besök oss på Götaplatsen på Avenyn. Här kan du låna böcker, film, spel och musik, och läsa tidningar från hela världen. Du kan också gå på föredrag, lovaktiviteter, läxhjälp, teknikhjälp och mycket mer. Allt är gratis, såklart! När biblioteket är stängt finns det ett bokinkast där du kan lämna tillbaka dina böcker. Direktlänk

Strandbiblioteket i Sillvik
På Sillviks badstrand hittar du Strandbiblioteket. Här kan du låna böcker och precis som på ett vanligt bibliotek. Här finns även spel, tidningar, strandleksaker, mobilladdare och annat som du kan behöva under en dag på stranden. På strandbiblioteket händer det massor roliga aktiviteter under hela sommarlovet. Direktlänk.

Styrsö bibliotek
Styrsö bibliotek och Donsö bibliotek har samlingsnamnet Södra skärgårdens bibliotek. De är kombinerade folk- och skolbibliotek. Direktlänk.

Torslanda bibliotek
Torslanda bibliotek ligger i Kulturhuset Vingen på Amhults torg. Här hittar du ett varierat utbud av böcker, ljudböcker, tidskrifter, filmer och dataspel. Vi har en fin och välsorterad barnavdelning. Här finns gott om studieplatser och också ett tystare studierum. Det finns tre lånedatorer och fritt wifi.

Du kan även ta del av andra aktiviteter som föredrag, boktipsstunder, sagostunder och barnteater. Eller varför inte bara koppla av en stund i någon av våra fåtöljer med utsikt över dammen. I tidningshörnan kan du bläddra bland våra dagstidningar och tidskrifter. Direktlänk.

Trulsegårdens bibliotek
Trulsegårdens bibliotek är ett folkbibliotek som ligger i Trulsegårdsskolan vid Skra Bro i Björlanda. Här hittar du ett varierat utbud av böcker, ljudböcker, tidskrifter, filmer och dataspel och här finns gott om studieplatser. Direktlänk.

Tuve bibliotek
Tuve bibliotek ligger i Kulturpunkten på Tuve torg 5. Kulturpunkten är ett kulturhus med bibliotek, café, samlingssal, fritidsgård, föreningshus, träffpunkt för seniorer och kulturskola. Biblioteket erbjuder dvd-filmer, trådlös internet (Fri WiFi), cd-skivor, ljudböcker, tv-spel, tidskrifter, dagstidningar och 25 000 böcker samt en mängd öppna kulturprogram såsom Afternoon Tea, Barnteater, Sagostunder och Musikcaféer. En lördag i månaden är det öppet med familjeaktiviteter. På bibliotekets konstvägg ser du utställningar varje månad och i det orientaliska sagorummet kan barnen uppleva sagor och teater under säsong. Direktlänk.

Världslitteraturhuset
Världslitteraturhuset på Gamlestads torg invigdes den 1 december 2018. Det nya biblioteket är tänkt att bli en ny interkulturell arena för möten och samtal, samtidigt som det är ett bibliotek för alla. Utrymme för berättelser och texter med möjligheter till eget skapande är också en viktig del av Världslitteraturhusets verksamhet. Direktlänk.

Älvstrandens bibliotek
Älvstrandens bibliotek är ett kombinerat folk- och skolbibliotek som ligger på Lindholmen på Hisingen. 

Här kan du låna böcker, läsa dagstidningar och tidskrifter eller använda bibliotekets datorer. Det finns också ett femtiotal studieplatser. Direktlänk.

 • : Låna böcker och annat!
 • : inte_tillämpningsbart
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : -
 • : -
 • : Göteborg
 • : 57.633446,11.936957&&57.750178,11.984526&&57.756334,12.072450&&57.598984,11.952723&&57.711994,11.892100&&57.597272,11.801627&&57.653568,11.909863&&57.683577,11.971671&&57.780014,12.034833&&57.769454,12.023506&&57.716861,12.016994&&57.670778,11.927090&&57.752348,12.031624&&57.712113,11.907449&&57.794352,11.988364&&57.699464,11.945645&&57.720944,11.947021&&57.693414,11.919886&&57.706936,11.971752&&57.697822,11.979754&&57.741479,11.734346&&57.612295,11.791457&&57.710159,11.774329&&57.756167,11.833125&&57.755592,11.926763&&57.727764,12.005554&&57.705299,11.937924&&57.689533,12.034079&&57.625622,11.927565&&57.710125,12.054295
 • : stadsbiblioteketgbg
 • : Array
 • : Array
 • : 0313650000

Senast uppdaterad: 09-04-2019

Fler än 25 stycken att besöka
Göteborg

Fler än 25 stycken att besöka,
Göteborg
Se öppettider - Förmodligen stängt Ring för att bekräfta öppetider
Måndag: 10-17
Tisdag: 10-17
Onsdag 10-17
Torsdag 10-17
Fredag 10-17
Lördag -
Söndag -
Information

Angereds bibliotek
Angereds bibliotek ligger i Kulturhuset Blå Stället på Angereds Torg. Här kan du låna böcker, tidskrifter och läsa dagstidningar på flera olika språk. Det finns även ljudböcker, tv-spel, datorspel och musik-cd till utlån. Du kan använda bibliotekets datorer eller surfa trådlöst. På biblioteket arrangeras också utställningar och program för både barn och vuxna. Direktlänk.

Askims bibliotek
Askims bibliotek ligger vid Askims torg. Här kan du läsa dagstidningar och tidskrifter, koppla upp dig på våra datorer, låna film och musik samt dataspel. Och sist men inte minst, här hittar du litteratur i alla dess former. Direktlänk.

Backa bibliotek
Backa bibliotek är ett skol- och folkbibliotek vid Selma Lagerlöfs torg. Här kan du låna och läsa böcker, dagstidningar, tidskrifter, filmer, musik, data- och TV-spel och ljudböcker. Tillgången till datorer och internet är god. Fiskekort finns att köpa. Sagostunder, utställningar, kurser och föreläsningar på olika teman är återkommande arrangemang i Backas offentliga vardagsrum. Direktlänk.

Bergsjöns bibliotek
Till Bergsjöns bibliotek kan du komma för att läsa, låna, studera, använda datorer eller bara vara. Vi hjälper dig gärna att hitta böcker du är intresserad av. Du kan också läsa dagstidningar och låna tidskrifter. Självklart hittar du även annat att låna här – filmer, musik, språkkurser, ljudböcker med mera. Bergsjöns bibliotek ligger i Centrumhuset i Bergsjön. Direktlänk

Biskopsgårdens bibliotek
Biskopsgårdens bibliotek ligger på Vårväderstorget. Här kan du läsa dagstidningar och tidskrifter, använda våra datorer, låna film och musik samt dataspel. Och sist men inte minst, här hittar du litteratur i alla dess former. Direktlänk.

Bokbussarna
Bokbussen kommer en gång i veckan till din stadsdel laddad med böcker, tidskrifter, musik, film och tv-spel. Du kan även beställa från de andra biblioteken i Göteborg. Du får ett meddelande per brev eller e-post när det du beställt finns att hämta på bokbussen.

Under sommaren när vädret tillåter är bussarna parkerade på Delsjöns- och Askims- eller Härlanda tjärns badplats mellan klockan 10 och 16 på vardagar. Dessa tre punkter är med på kartan.

Förutom att du kan låna böcker, tidskrifter, film och TV-spel bjuder vi också på sagostunder för de yngsta besökarna. Direktlänk.

Donsö bibliotek
Donsö bibliotek och Styrsö bibliotek har samlingsnamnet Södra skärgårdens bibliotek. De är kombinerade folk – och skolbibliotek. Direktlänk.

Frölunda bibliotek
Frölunda bibliotek ligger i Frölunda Kulturhus. Här finns rika möjligheter för dig som söker kunskap och förströelse. Böcker i alla former för barn, ungdomar och vuxna, tidningar och tidskrifter, publika datorer, DVD-filmer samt specialmedier som vänder sig till olika grupper med funktionshinder finns tillgängliga de flesta av veckans dagar. Gå en datakurs eller gå med i en bokcirkel. Vi har många aktiviteter för barn och unga och verksamhet på skolloven. Direktlänk.

Guldhedens bibliotek
Välkommen till Guldhedens bibliotek som ligger i ett funkishus vid Dr Fries torg. Här finner du en mötesplats för alla åldrar. Du kan leka och läsa med barnen i barnens eget rum. Koppla av med en kopp kaffe medan du läser tidningen eller botanisera bland alla böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik. Du kan också boka en dator, eller koppla upp din egen via bibliotekets trådlösa nätverk. Direktlänk.

Hammarkullens bibliotek
Hammarkullens bibliotek ligger mitt på Hammarkulletorget. Hos oss kan du låna böcker, ljudböcker, film eller tv-spel. Vi har böcker och tidningar på flera språk. Biblioteket har tydligt fokus på verksamhet för barn och unga. Direktlänk.

Hjällbo bibliotek
Hos oss kan du låna böcker, ljudböcker, musik, film eller tv-spel. Vi har böcker och tidningar på ett 20-tal språk. Biblioteket har tydligt fokus på verksamhet för barn och unga. Direktlänk.

Biblioteksservice Nya Hovås
Biblioteksservice ligger på torget i Nya Hovås och delar lokal med stadsutvecklingskontoret. Här kan du hämta och låna böcker och annan biblioteksmedia. Bibliotekspersonal finns på plats vissa tider. Biblioteksservice har meröppet kl. 07-21 måndag – söndag vilket innebär att lokalen är tillgänglig för dig även när personal inte är på plats. Här kan du hitta fler bibliotek som har MeröppetDirektlänk

Härlanda-Örgryte bibliotek
Biblioteket är en del av Kulturhuset Kåken och här händer det alltid något. Bokcirklar, sagostunder eller författarbesök är bara några av våra programpunkter. På biblioteket kan du låna böcker, ljudböcker, tidskrifter och mycket mer. Direktlänk.

Högsbo bibliotek
Högsbo bibliotek ligger i Axelhuset på Axel Dahlströms torg. Det är en aktiv mötesplats för alla åldrar i stadsdelen. Här kan du låna datorer, läsa tidningar, plugga och såklart låna böcker, film, tv-spel och musik. Vi har även en uppskattad programverksamhet med författarbesök, musikcafé och föreläsningar. För barn har vi bland annat sagostunder och teater. Direktlänk.

Kortedala bibliotek
Kortedala bibliotek är en mötesplats dit alla är välkomna. Du kan låna och läsa, plugga och surfa. Du kan också gå på arrangemang och delta i kurser, träffa gamla och nya vänner eller bara koppla av. Direktlänk.

Kyrkbyns bibliotek
Kyrkbyns bibliotek finns vid Kyrkbytorget. Du kan parkera gratis runt torget, och det är nära till buss och spårvagn (hållplats Kyrkbytorget eller hållplats Eketrägatan). Du kan ta med egen dator och logga in på det trådlösa nätverket, eller boka en av bibliotekets datorer. Här finns kopiator och skrivare. Du kan låna böcker, tidskrifter, filmer, tv-spel och ljudböcker. Nu finns även möjlighet att bli meröppetanvändare. Då kan du komma in och använda biblioteket under vissa tider, även när personalen inte är på plats. Läs mer om Meröppet härDirektlänk.

Kärra bibliotek
Biblioteket är mötesplatsen för kultur och information mitt i Kärra centrum. Här hittar du böcker, tidskrifter, dagstidningar, språkkurser, film och spel. Utöver detta kan du beställa hit media från andra bibliotek eller lämna inköpsförslag. Det finns datorer med skrivare, kopiator med skannerfunktion till e-post, samt ett trådlöst nätverk. Välkommen på kulturprogram och utställningar för vuxna och barn! Direktlänk.

Linnéstadens bibliotek
Välkommen till vårt bibliotek på Första Långgatan. Här kan du låna böcker, ljudböcker, tidningar, musik, film och TV-spel. Du kan använda våra datorer eller trådlösa nätverk. Direktlänk.

Lundby bibliotek
Lundby bibliotek ligger i nybyggda, lättillgängliga lokaler i Glasiären mellan Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen. Här kan du använda dator, skrivare, wi-fi, och läsa tidningar, låna böcker, film, musik och mycket annat. Biblioteket är en aktiv mötesplats som erbjuder kulturprogram och aktiviteter för barn och vuxna. Direktlänk.

Majorna bibliotek
Biblioteket är en mötesplats för kultur och information i Majorna. Här kan du bland annat låna böcker, tidningar, ljudböcker, språkkurser, musik och film. Du kan också använda dator och trådlöst nätverk. Vi erbjuder kulturprogram och utställningar för vuxna och barn. Dessutom arrangerar vi debatter och föreläsningar i aktuella frågor. Direktlänk.

Stadsbiblioteket 300m2
Kika in i vårt mysiga lilla bibliotek i Brunnsparken som nästan alltid är öppet. Här finns lite av varje, romaner, deckare, pocket, underhållande facklitteratur och tidningar. Direktlänk.

Stadsbiblioteket på Götaplatsen
Besök oss på Götaplatsen på Avenyn. Här kan du låna böcker, film, spel och musik, och läsa tidningar från hela världen. Du kan också gå på föredrag, lovaktiviteter, läxhjälp, teknikhjälp och mycket mer. Allt är gratis, såklart! När biblioteket är stängt finns det ett bokinkast där du kan lämna tillbaka dina böcker. Direktlänk

Strandbiblioteket i Sillvik
På Sillviks badstrand hittar du Strandbiblioteket. Här kan du låna böcker och precis som på ett vanligt bibliotek. Här finns även spel, tidningar, strandleksaker, mobilladdare och annat som du kan behöva under en dag på stranden. På strandbiblioteket händer det massor roliga aktiviteter under hela sommarlovet. Direktlänk.

Styrsö bibliotek
Styrsö bibliotek och Donsö bibliotek har samlingsnamnet Södra skärgårdens bibliotek. De är kombinerade folk- och skolbibliotek. Direktlänk.

Torslanda bibliotek
Torslanda bibliotek ligger i Kulturhuset Vingen på Amhults torg. Här hittar du ett varierat utbud av böcker, ljudböcker, tidskrifter, filmer och dataspel. Vi har en fin och välsorterad barnavdelning. Här finns gott om studieplatser och också ett tystare studierum. Det finns tre lånedatorer och fritt wifi.

Du kan även ta del av andra aktiviteter som föredrag, boktipsstunder, sagostunder och barnteater. Eller varför inte bara koppla av en stund i någon av våra fåtöljer med utsikt över dammen. I tidningshörnan kan du bläddra bland våra dagstidningar och tidskrifter. Direktlänk.

Trulsegårdens bibliotek
Trulsegårdens bibliotek är ett folkbibliotek som ligger i Trulsegårdsskolan vid Skra Bro i Björlanda. Här hittar du ett varierat utbud av böcker, ljudböcker, tidskrifter, filmer och dataspel och här finns gott om studieplatser. Direktlänk.

Tuve bibliotek
Tuve bibliotek ligger i Kulturpunkten på Tuve torg 5. Kulturpunkten är ett kulturhus med bibliotek, café, samlingssal, fritidsgård, föreningshus, träffpunkt för seniorer och kulturskola. Biblioteket erbjuder dvd-filmer, trådlös internet (Fri WiFi), cd-skivor, ljudböcker, tv-spel, tidskrifter, dagstidningar och 25 000 böcker samt en mängd öppna kulturprogram såsom Afternoon Tea, Barnteater, Sagostunder och Musikcaféer. En lördag i månaden är det öppet med familjeaktiviteter. På bibliotekets konstvägg ser du utställningar varje månad och i det orientaliska sagorummet kan barnen uppleva sagor och teater under säsong. Direktlänk.

Världslitteraturhuset
Världslitteraturhuset på Gamlestads torg invigdes den 1 december 2018. Det nya biblioteket är tänkt att bli en ny interkulturell arena för möten och samtal, samtidigt som det är ett bibliotek för alla. Utrymme för berättelser och texter med möjligheter till eget skapande är också en viktig del av Världslitteraturhusets verksamhet. Direktlänk.

Älvstrandens bibliotek
Älvstrandens bibliotek är ett kombinerat folk- och skolbibliotek som ligger på Lindholmen på Hisingen. 

Här kan du låna böcker, läsa dagstidningar och tidskrifter eller använda bibliotekets datorer. Det finns också ett femtiotal studieplatser. Direktlänk.

 • : Låna böcker och annat!
 • : inte_tillämpningsbart
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : 10-17
 • : -
 • : -
 • : Göteborg
 • : 57.633446,11.936957&&57.750178,11.984526&&57.756334,12.072450&&57.598984,11.952723&&57.711994,11.892100&&57.597272,11.801627&&57.653568,11.909863&&57.683577,11.971671&&57.780014,12.034833&&57.769454,12.023506&&57.716861,12.016994&&57.670778,11.927090&&57.752348,12.031624&&57.712113,11.907449&&57.794352,11.988364&&57.699464,11.945645&&57.720944,11.947021&&57.693414,11.919886&&57.706936,11.971752&&57.697822,11.979754&&57.741479,11.734346&&57.612295,11.791457&&57.710159,11.774329&&57.756167,11.833125&&57.755592,11.926763&&57.727764,12.005554&&57.705299,11.937924&&57.689533,12.034079&&57.625622,11.927565&&57.710125,12.054295
 • : stadsbiblioteketgbg
 • : Array
 • : Array
 • : 0313650000
Facebook

Instagram