Frilagret

Kulturhus och verkstad där unga bestämmer innehållet

Frilagret är ett kulturhus nära Järntorget. På Frilagret kan du som är mellan 13-30 år förverkliga dina idéer och genomföra dina projekt, allt från en konsert till en utställning, till en samtalskväll, ett lajv eller något helt annat. Det är gratis att arrangera på Frilagret och du får tillgång till både lokaler och teknik. Ett krav för att ordna event där är att det är öppet (inga privata event alltså).

Vill du använda Frilagret för ditt projekt kan du fylla i ett formulär som finns på deras hemsida.

 

frilagret-2

 

Du kan också skapa i Frilabbet

Det är personal på plats onsdagar kl 15-18 och lördagar kl 12-16. I Frilabbet kan du screentrycka (när du gått deras introkurs), låna dator (med bland annat Logic och Adobe Program), låna symaskin och göra pins.

Om du bara vill besöka Frilagret utan att själv ordna ett event är du förstås varmt välkommen oavsett ålder! Kolla in kalendern på deras hemsida för att se vad som är på gång. Frilagrets har också ett vegetariskt kafé där du kan fika eller ta en lunch. Det är inget köptvång i kaféet, så det går bra att bara sitta och jobba eller att ha ett möte.

Öppettiderna på denna sida är kaféets öppettider, Frilagret har ofta öppet längre beroende på de event som genomförs, se deras hemsida för exakta tider en viss dag.

Frilagret är en del av Göteborgs Stads kulturförvaltning.

 

 

Se på karta
Tillbaka

Ordinarie öppettider
Tisdag-Tordsdag 9-18
Fredag 9-17
Lördag 12-17
Söndag-Måndag stängt

Hemsida

Facebook

Instagram

Telefon
031-368 32 50

Adress
Heurlins plats 1A
413 01 Göteborg

E-postadress

Se på karta