The Foodprint LAB & Grow Gothenburg

Design Workshop: Realisera dröm-trädgården

Mötesplats Backa-Brunnsbo

Folkvisegatan 14, SE-422 41 Hisings Backa, Sverige

 

Lägg ner spaden och ta upp skissblocket!
Dags att tillsammans realisera drömträdgården.

 

FACEBOOKEVENT: https://www.facebook.com/events/2161111977438610/

Välkommen till vår Trädgårdsdesign-workshop den 31 oktober!

Många drömmer om en vacker och blomstrande trädgård, som erbjuder en riklig skörd för familjen. Men med ett heltidsjobb kan det tyckas som en överväldigande uppgift som skulle avskräcka några av oss. Så hur kan vi uppnå vår drömträdgård trots våra hektiska vardagsliv?

Lösningen kan ligga i att dela sin trädgård. Kanske vill du skapa ett grönsaksland, örtagård eller blomsterrabatt men skulle själv inte hinna ta hand om det? Genom att dela trädgård du möjliggöra för en odlare utan trädgård att få utlopp för sin odlings-glädje och kanske skapa ett vackert grönsaksland på din tomt. Du får en vacker trädgård, en trevlig ny bekantskap och kanske rentav en del av skörden.

Under workshopen visar spännande exempel på andra som delat trädgård. Våra trädgårdsarkitekter från The Foodprint LAB visar dig hur du kan designa din drömträdgård – så ta med en karta på din trädgård så sätter vi igång! Sist men inte minst visar vi hur du kan realisera trädgårdsdrömmen genom att dela din trädgård med en odlare via Grow Gothenburg.

När? Onsdag den 31 okt, kl.17-19
Var? Mötesplats Backa-Brunnsbo, Folkvisegatan 14

Anmälan: Maila oss på info@growgbg.com
Sista anmälningsdag: 26 oktober